Blog

ART DESIGN FASHION

Nově zrekonstruované Uměleckoprůmyslové muzeum v Brně se v listopadu otevřelo návštěvníkům a představilo hned několik nových expozic z oblasti umění, designu a módy. Poprvé je v muzeu vystavena také spa.

PRAVDA ZVÍTĚZILA

Inspirovat se je dobré, kopírovat nepřípustné. Je to nejen v rozporu se zákony, ale především s dobrými mravy, stejně jako distribuce plagiátů. Když jste lídrem v inovacích, jako USSPA, znáte důvěrně obojí.

ČTVRTSTOLETÍ V BUBLINKÁCH

Když Petr Kolář zakládal firmu, bylo mu přesně tolik let, kolik je v roce oslav čtvrtstoletí firmy jeho dceři, která nyní firmu vede.

ZRCADLENÍ DESIGNU A VÁŠNĚ

„Tisíce bublin se kutálí po rozčeřené hladině jako korálky, ve kterých se odráží myšlenky na společnou vášeň, jež v posledním čtvrtstoletí rostla stejně jako naše touha po vytvoření uchopitelné lehkosti bytí."

reLife2

reLife je pro USSPA srdeční záležitostí, odměnou i malým únikem z běžné produkce.

RELIFE

Tak jako spa vrací chuť do života, obnovuje energii a regeneruje tělo, nový projekt reLife navrací do života zbytky z výroby a restartuje to, co mělo být jen nevyužitým odpadem.

UMĚNÍ A DESIGN SPOLU PRO DOBROU VĚC

Nejmenší z modelů privátních spa nové generace Lyra iN už má na svém kontě úctyhodný seznam úspěchů.

DALŠÍ PUNTÍK DO SBÍRKY

Na Starém kontinentě a nyní i v Novém světě sbírá úspěchy pilotní model nové generace vířivek českého designu a výroby.

Vířivka k vašemu domu

+420 734 395 996 oddělení obchodu

Katalogy

Vybrat tu pravou vířivku nebo swim spa není jen tak. Objednejte si proto naše katalogy, ve kterých najdete veškeré informace o vašem novém společníkovi na celý život.

Objednat katalog