Blog

ZENOVÁ HARMONIE

​Chladivá voda klidného jezírka, zurčící potůček s vodopádem a horká lázeň.

MŮJ SOUSED LES

Sousedy si člověk nevybírá. Zatímco řada lidí, kteří nemají s obyvateli na druhé straně plotu zrovna idylické vztahy, by takové pořekadlo potvrdila, existují šťastlivci, kteří to mají přesně obráceně.

ZÁTIŠÍ S BUDDHOU

Dům pana Martina stojí na terase hrdě se otevírající ke kopcům Českomoravské vrcho­viny, které jsou rájem cyklistů a běžkařů.

SOUKROMÉ ZÁVĚTŘÍ

​Swim spa jsou hitem. Může za to jejich nenáročnost co do prostoru, který vyžadují, nízká spotřeba vody i energetická úspornost.

Naše malé Toskánsko

Jsou lidé, kteří si pozemek pro nový dům vybírají podle toho, co je na realitním trhu zrovna vhodného a není to moc daleko. Pak existují nadšenci, kteří si vyhlédnou konkrétní obec.

DŮM NA VINICI

Každý správný Vídeňák má babičku z Čech, říká staré rakouské přísloví. Pochází z doby monarchie, kdy ve Vídni žilo mnoho šikovných a úspěšných Čechů. Platí to i pro rodinu Nowakových.

DOMOV NA KRUŽNICI

Prvně jsme se setkali, když vytvářeli zahradu k našemu domu. Příjemný, distingovaný manželský pár, který nás okamžitě přesvědčil, že zahrada a její koncepce je stejně tak podstatná jako architektonické řešení domu.

BABIČCE S LÁSKOU

Je to těžké. Když někdo odejde, zpravidla první co řešíme je, kolik mu bylo let. A trápí nás, že někdo odešel mladý, tedy předčasně.

VŠECHNY BARVY ŘÍMA

Když člověk cestuje někam za poznáním, často se snaží vědomě krotit svá očekávání. V případě výletu do jednoho z nejstarších a nejslavnějších evropských měst se moc krotit nešlo.

Načíst starší aktuality

Vířivka k vašemu domu

+420 734 395 996 oddělení obchodu

Katalogy

Vybrat tu pravou vířivku nebo swim spa není jen tak. Objednejte si proto naše katalogy, ve kterých najdete veškeré informace o vašem novém společníkovi na celý život.

Objednat katalog