Blog

NAUČIT SE NASLOUCHAT

Psaly jsme si v září, ona v autě na cestě z Prahy po pracovních schůzkách, já doma na zahradě právě po návratu z Prahy. Nečekaně teplý a slunečný den působil po brzkém a výrazně studeném nástupu podzimu povzbudivě.

ČAS JE PRO MĚ NEJVĚTŠÍ LUXUS

Při psaní rozhovoru s Pastou Onerem, zakladatelem české graffiti scény, jsem si uvědomila, že jsem typický příklad stereotypu ve vnímání umělců.

Domov je tam, kde je rodina

Když máme ten výjimečný rok, který přes spořádanost svého čísla dokázal obrátit celý svět naruby, můžeme si vlastně pohrát i s jinými standardy.

Rozhodně slušnej oddíl

Až do srpna 2016 představovaly zřejmě to nejpopulárnější z českého juda pasáže z filmu Jáchyme, hoď ho do stroje s Františkem Koudelkou, judistou z donucení.

S CITEM PRO SOUVISLOSTI

​Z nevinné přezdívky se stala autorská značka, ke které sám její nositel s nadsázkou rád dodává, že je to jeho indiánské jméno.

JSEM NORMÁLNÍ MUZIKANT

Nejsem tak slavnej, jak si myslíte, říká zpěvák, bubeník a skladatel, idol 90. let a občansky angažovaný David Koller.

MUSÍME SE OBČAS ZASTAVIT A POČKAT NA DUŠI

Se Zbigniewem se známe už docela dlouho. Zibi je moderní farář, takový, s kterým je víra přístupná i nám neorganizovaným. Bavíme se o různých věcech, často o golfu. Nedávno jsme došli k závěru, že děláme do stejného oboru – péče o duši.

ŽIJEME SKVĚLOU DOBU

Poprvé jsme se setkali v Essenu. Víc designové místo pro setkání s panem designérem to ani být nemohlo.

NA ZAČÁTKU BYLO PF 1996

Okolnosti vzniku mnohdy i zásadních projektů bývají často nenápadné. Náhodné setkání, chvilková inspirace, bláznivý nápad.

MÁME-LI ŠTĚSTÍ, NÁSLEDUJE LÁSKA

Laura je výjimečné jméno, stejně jako v tomto případě jeho nositelka. Když jsme se prvně setkaly, stačilo pár vteřin hovoru a bylo jasné, že toho máme hodně společného.

Načíst starší aktuality

Vířivka k vašemu domu

+420 734 395 996 oddělení obchodu

Katalogy

Vybrat tu pravou vířivku nebo swim spa není jen tak. Objednejte si proto naše katalogy, ve kterých najdete veškeré informace o vašem novém společníkovi na celý život.

Objednat katalog