Blog

reLife2

reLife je pro USSPA srdeční záležitostí, odměnou i malým únikem z běžné produkce. Designérský projekt, kterým se před třemi lety v interním týmu etabloval designér Vojtěch Podlesný, nyní dostává svou druhou řadu. A je opět krásně hravý.

Nová sada hraček a dekorativních předmětů je stejně jako ta první produkována ze zbytkového materiálu, jenž vzniká při výrobě vířivek a termálních bazénů. Zajisté si vzpomenete na první sérii stavebnice, která obsahovala dřevěné dorty s akrylátovou polevou nebo corianovou zmrzlinu. První reLife byl představen na Designbloku ‘17 a slavil úspěch u odborné i široké veřejnosti. Už pro rozzářené dětské oči se Vojta Podlesný těšil na pokračování v recyklaci a symbolicky pro dobu předvánoční připravil zcela nový námět. ReLife2 je tak limitovanou edicí, která je založena na prostorových ilustracích, jejichž pojítkem je plavání a relaxace.

hračky reLife od designéry Vojty Podlesného

Siluety žen inspirované legendární paní Radovou jsou milým předmětem, který ocení nejen děti. Pohyblivé postavičky jsou vyrobeny z odřezků akrylátu, který je výchozím materiálem pro vakuově tvarované skořepiny spa. V sérii tak najdete vzory jako je černý Graphite, oranžový Cooper nebo třeba modrý Ocean Wave. „Rádi podporujeme lokální výrobce a ještě raději pomáháme v našem okolí. Proto jsme na realizaci spolupracovali s chráněnou dílnou v České Třebové pod vedením paní Turkové, jejímiž klienty jsou lidé s roztroušenou sklerózou, lehčími stupni invalidity a pohybovými omezeními. Pomohla nám s laserovým formátováním i následnou kompletací. Recyklovaný obal, který je zároveň nosným médiem pro informace o projektu, si pod svá křídla nemohl vzít nikdo jiný než Jan Gloser z litomyšlské tiskárny HRG,“ popisuje s vděčností příjemnou spolupráci autor projektu a dodává, „pevně věříme, že k reLife se budeme vracet i v letech následujících, vždy nám totiž velmi záleželo na šetrném přístupu k přírodě a lokalitě, ve které působíme. Proto jsme si jisti, že každá možná recyklace odpadních materiálů je krok tím správným směrem, obzvlášť když dokáže udělat radost.“

reLife - dáváme zbytkům z výroby vířivke druhou šanci - USSPA

Zpět na seznam

Vířivka k vašemu domu

+420 734 395 996 oddělení obchodu

Katalogy

Vybrat tu pravou vířivku nebo swim spa není jen tak. Objednejte si proto naše katalogy, ve kterých najdete veškeré informace o vašem novém společníkovi na celý život.

Objednat katalog