Blog

Jak na stres

Ájurvéda nebo babka bylinářka? ​Žijeme v překotném, globalizujícím se světě, v době přesycené informacemi, které na nás všude chrlí media, sociální sítě i kamarádi a známí 24 hodin denně, sedm dní v týdnu.

Studená voda zebe, ale také léčí

Ledová koupel je oproti horké lázni pro většinu populace mírně řečeno méně komfortní. Jenže i studená voda má své blahodárné účinky a využívá se v různé formě i skupenství.

KOMFORT SOUKROMÉHO WELLNESS

Přáli byste si mít doma bazén, který můžete využívat bez ohledu na počasí po celý rok, 365 dnů v roce?

PRAVDA ZVÍTĚZILA

Inspirovat se je dobré, kopírovat nepřípustné. Je to nejen v rozporu se zákony, ale především s dobrými mravy, stejně jako distribuce plagiátů. Když jste lídrem v inovacích, jako USSPA, znáte důvěrně obojí.

KDE SI UŽÍT LETOŠNÍ DOVOLENOU?

Vzhledem k omezeným možnostem cestování bude plánování letošní dovolené podřízené aktuálním opatřením.

S CITEM PRO SOUVISLOSTI

​Z nevinné přezdívky se stala autorská značka, ke které sám její nositel s nadsázkou rád dodává, že je to jeho indiánské jméno.

JSEM NORMÁLNÍ MUZIKANT

Nejsem tak slavnej, jak si myslíte, říká zpěvák, bubeník a skladatel, idol 90. let a občansky angažovaný David Koller.

MUSÍME SE OBČAS ZASTAVIT A POČKAT NA DUŠI

Se Zbigniewem se známe už docela dlouho. Zibi je moderní farář, takový, s kterým je víra přístupná i nám neorganizovaným. Bavíme se o různých věcech, často o golfu. Nedávno jsme došli k závěru, že děláme do stejného oboru – péče o duši.

ČTVRTSTOLETÍ V BUBLINKÁCH

Když Petr Kolář zakládal firmu, bylo mu přesně tolik let, kolik je v roce oslav čtvrtstoletí firmy jeho dceři, která nyní firmu vede.

ŽIJEME SKVĚLOU DOBU

Poprvé jsme se setkali v Essenu. Víc designové místo pro setkání s panem designérem to ani být nemohlo.

Načíst starší aktuality

Vířivka k vašemu domu

+420 734 395 996 oddělení obchodu

Katalogy

Vybrat tu pravou vířivku nebo swim spa není jen tak. Objednejte si proto naše katalogy, ve kterých najdete veškeré informace o vašem novém společníkovi na celý život.

Objednat katalog