Blog

KOMFORT SOUKROMÉHO WELLNESS

Přáli byste si mít doma bazén, který můžete využívat bez ohledu na počasí po celý rok, 365 dnů v roce?

KDE SI UŽÍT LETOŠNÍ DOVOLENOU?

Vzhledem k omezeným možnostem cestování bude plánování letošní dovolené podřízené aktuálním opatřením.

POŠLETE PRYČ COVIDA, NIČÍ VZTAHY NELIDA

Přání trávit více času doma a být více spolu vyřkly jistě mnohé páry při novoročních předsevzetích.

VÍŘIVKA UMÍ ZÁZRAKY

Spa je takový malý zázrak. Vlastně dost velký. Možná vám to zní nadneseně, ale vířivka skutečně umí mnohem víc, než možná tušíte.

ZDRAVÉ PLAVÁNÍ PROTI PROUDU

​Plavat proti proudu vyžaduje jistou dávku odvahy, a to jak v přeneseném významu tohoto slovního spojení, tak reálně při plavání. Poprat se a překonat odpor je těžší, než se vézt s proudem, ale o to přínosnější.

O DALŠÍ KUS LEPŠÍ BAZÉN

Česká republika není z klimatického hlediska zrovna místem bazénům zaslíbeným. O to víc jich ale na českých zahradách je.

HORKÁ LÁZEŇ MÍSTO PSYCHIATRA

​Každý čtvrtý člověk je v průběhu svého života postižen psychickou nebo neurologickou poruchou, jak uvádí zpráva Světové zdravotnické organizace WHO.

VĚDA JMÉNEM AROMATERAPIE

Pro většinu z nás je vnímání vůní běžnou záležitostí, nad kterou se příliš nezamýšlíme a vědomě je registrujeme pouze ve vybraných situacích.

ODPOČINKEM KE KRÁSE

​Stejně jako pojem štěstí, tak i krása představuje pro každého něco trochu jiného. Pro jednoho spočívá v symetrickém obličeji, druhý si zakládá na hezkém šatníku, pro dalšího to je vnitřní krása.

Vířivka k vašemu domu

+420 734 395 996 oddělení obchodu

Katalogy

Vybrat tu pravou vířivku nebo swim spa není jen tak. Objednejte si proto naše katalogy, ve kterých najdete veškeré informace o vašem novém společníkovi na celý život.

Objednat katalog