Blog

KAŽDÝ DEN MÁM RADOST

Petr je lev. Oba jsme lvi. Naše narozeniny dělí jen čtyři dny a vypadá to, že opravdu máme podobně nastavené základní instinkty. Když má smečka hlad, jako správní lvi jdeme a něco ulovíme.

ŠATY MŮŽOU UVOLNIT TO CO JE SKRYTÉ V NÁS

​My holky si občas nutně potřebujeme udělat radost. Myslet chvíli na sebe, cítit vlastní ženskost, připadat si krásné a žádoucí.

TŘI HEKTARY ZÁMECKÝCH STŘECH

​Constantin Kinský je příslušník jednoho z nejstarších českých šlechtických rodů a ctí rodinné dědictví. To ale neznamená, že si z přílišného šlechtického patosu nebo i sám ze sebe nedokáže dělat legraci.

ZLATÝ ŘEZ KRÁSY

Jeho pověst ho předchází. Už dávno to ale není jen syn známého otce. Ondřej Měšťák je kapacita svého oboru, vyhledávaný plastický chirurg, který si svou pozici náležitě vypracoval.

DŮM JAKO Z LEGA

​Vzpomínáte, jak jste si jako malí stavěli domečky z kostek? Jak jste něco budovali a už během stavby vás napadalo, co by šlo udělat jinak nebo kam by bylo dobré něco přistavět?

Vířivka k vašemu domu

+420 734 395 996 oddělení obchodu

Katalogy

Vybrat tu pravou vířivku nebo swim spa není jen tak. Objednejte si proto naše katalogy, ve kterých najdete veškeré informace o vašem novém společníkovi na celý život.

Objednat katalog